TRE stressinpurkuliikkeet

TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.
TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin – tre lieventää kroonisia kiputiloja, parantaa unen laatua, lisää aineenvaihduntaa ja parantaa immuniteettia.

TRE soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, kuten korkea verenpaine, rytmihäiriöt, aikaisemmat sydänkohtaukset ja -leikkaukset, epilepsia tai vakava mielenterveyden sairaus. Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.

Varustus: joustava liikuntaan sopiva vaatetus, halutessasi voit ottaa mukaan oman maton ja viltin.

Tästä pääset varaamaan TRE kurssille paikan.