Syksy 2021 💛

elo 25, 2021

Syksy 2021 💛

Pitkä lämmin kesä on lopuillaan ja syksy tuo mukanaan ihanan paluun matolle. Olen niin kiitollinen, että monet keväällä tutuksi tulleista joogeista ovat palanneet matolle kanssani kesätauon jälkeen. Myös uusia tuttavuuksia on tullut studiolle, on huikeata, kun saa tehdä töitä itselle rakkaan lajin parissa 🧘‍♀️

Kesän aikana pääsin TRE-ohjaajakoulutuksessa jo siihen vaiheeseen, että saan ottaa ohjattavakseni ryhmiä ja opettaa tätä ihanaa itsehoitomenetelmää eteenpäin!

Ensimmäiset TRE-aloituskurssit täyttyivät kahdessa päivässä ja nyt meillä on pitkästä aikaa Vaasassa kerran kuukaudessa kokoontuva TRE-ryhmä, jossa täristellään yhdessä stressiä pois. Syksyllä tulossa vielä pari aloitusryhmää ja on ollut ihana huomata kuinka paljon tyky-porukoilta on tullut tilauksia TREn pariin <3 Jokainen ryhmä on ollut uniikki ja palaute ollut positiivista.

Mahtavaa päästä työporukalla kokemaan yhdessä jotain ainutlaatuista!

-TYKY-ryhmä TRE-tunnilla elokuussa 2021

Eilen pidin myös ensimmäisen yksilötunnin TRE:n merkeissä, asiakas ilmoitti heti aluksi, että jännittää tosi kovaa ja oli ihanan helppoa todeta siihen, että no niin jännittää minuakin! Tunti meni todella hyvin ja toivon, että TREn positiiviset väristykset tuovat toivotun lopputuleman.

Joogapuolella lisäsin valikoimaan uuden joogatunnin, koska Yin&Yang joogaryhmät menivät täyteen ja moni jäi ilman paikkaa. Nyt valikoimassa siis myös Flow-jooga, joka on kehonhuollollinen hathajoogan tekniikkaa soveltava joogatunti. Tunti oli aluksi nimellä kehonhuoltojooga, mutta eilisen ryhmän kanssa yhdessä tultiin siihen tulokseen, että flow kuvaa tuntia paremmin 🧘‍♀️🙏 Liikkeet flow-joogassa tehdään rauhalliseen tahtiin, mutta saattaa siinä vähän hikikin tulla 🙂 tervetuloa kokeilemaan, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat. Aiempaa joogakokemusta et tarvitse!

Nähdään matolla <3