Kesälomamietteitä ja syyskauden alustavia suunnitelmia

touko 25, 2022

Kesälomamietteitä ja syyskauden alustavia suunnitelmia

Ihmeellistä miten nyt ollaan jo aivan kesän kynnyksellä. Yogamayan kevätretriittiä alettiin suunnitella lokakuussa 2021 – silloin toukokuu 2022 tuntui kovin kaukaiselta. Viime viikonloppuna saimme nauttia elämästä ja joogasta ihanalla Emmes retreatilla. Retriitillämme keskityimme oppimaan miten jooga ja auyrveda voi auttaa vähentämään stressiä ja pääsimme jopa tekemään TRE stressinpurkuharjoituksen metsässä puita vasten!

Studiolla on HM Yogan viikkotunnit jo kesälomalla, mutta ensi viikolla alkaa Astangan alkeet kesäkurssi tiistaisin klo 18-19:30. Kurssi on täynnä, mutta jos olet aiemmin tehnyt astangaa voit ilmoittautua varapaikoille, jos joku kurssilaisista ei jolain kertaan pääse, niin voit hypähtää matolle kanssani.

Syksyllä jatkuu ainakin tiistain Yin&Yang klo 19-20:15, sekä tiistain TRE-aloituskurssit ja TRE-ryhmä (drop-in ryhmä aloituskurssin käyneille). Aloituskurssit pidän joka kuun ensimmäinen tiistai ja ryhmä kokoontuu joka kuun toinen tiistai. Muiden tuntien osalta en uskalla vielä luvata mitään, rakennamme parhaillaan syksyn lukujärjestystä. Syyskauden tunnit avataan varauksille heinäkuun loppupuolella. Ja hei joogaopeystävät, jos haluatte vakiovarausta Yogamayalta, niin nyt kannattaa laittaa viestiä 😉

Ja tähän loppuun KIITOS kaikille ihanille, jotka on tämän kevään aikana mun kanssa ollut matolla! Muistakaa pitää itsestänne huolta myös kesän aikana, ottakaa itsellenne välillä aikaa vain istahtaa ja olla, ehkä tehdä yks kaks lempiasanaa ja ehkä jokunen ei niin lempiasana myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *