TRE-harjoitusryhmä

TRE-harjoitusryhmä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 5 lokakuun, 2021
17:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Mielentila

Kategoriat


Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonolistalle lähettämällä viestiä info@hmyoga.fi, niin ilmoitan Sinulle heti, jos tulee peruutuspaikkoja!

 

TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.

Harjoitusryhmään voit osallistua, kun olet ensin käynyt TRE-aloituskurssin. Harjoitusryhmässä vaihdamme kokemuksia seuraamme miten tärinä etenee ja teemme lempeitä interventioita, joilla saadaan tärinä etenemään kehossa.

Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus, tilassa on joogamatto, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman maton ja viltin. Harjoitusryhmään mahtii enintään 8 osallistujaa/kerta. Hinta on 10 €.

Ryhmän ohjaaja: TRE® -ohjaajakoulutuksessa oleva Hanna Mellberg
Ilmoittautumiset: www.hmyoga.fi

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.