TRE aloituskurssi, varaa paikkasi tästä!

TRE aloituskurssi, varaa paikkasi tästä!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 17 elokuun, 2021
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka
Mielentila

Kategoriat Ei Kategoriat


Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonolistalle lähettämällä viestiä info@hmyoga.fi, niin ilmoitan Sinulle heti, jos tulee peruutuspaikkoja!

 

TRE liikkeet käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Keho tietää kuinka vapautua syvistä lihasjännityksistä tärinän avulla. TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Tämän lisäksi harjoitukset syventävät kehotietoisuutta ja itsetuntemusta. Menetelmän avulla voit saada helpotusta monenlaisiin vaivoihin.

Kurssi antaa perustiedot, jonka jälkeen voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti tai ohjatusti. Tämä kurssi ei tuota valmiuksia ohjata menetelmää muille.

Kurssi soveltuu kaikille perusterveille henkilöille. TRE:tä ei suositella ilman lääkärin konsultaatiota, mikäli henkilöllä on merkittäviä fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, esim. sydän- ja verisuonisairaudet, kuten korkea verenpaine, rytmihäiriöt, aikaisemmat sydänkohtaukset ja -leikkaukset tai vakava mielenterveyden sairaus. Menetelmän käyttöä ei suositella raskaana oleville.

Ilmoitathan kurssin jälkeen mikäli on toivetta n. kerran kuukaudessa kokoontuvalle harjoitusryhmälle 🙂

Varustus: joustava liikkuntaan sopiva vaatetus, tilassa on joogamatto, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman maton ja viltin. Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa. Kurssin hinta on 15 €.

Kurssin ohjaaja: TRE® -ohjaajakoulutuksessa oleva Hanna Mellberg
Ilmoittautumiset: www.hmyoga.fi

Varaukset

Tapahtuma on loppuunvarattu

2 Comments for “TRE aloituskurssi, varaa paikkasi tästä!”
  1. Kiitos kommentista! Ihanaa, kun TRE on jo niin tunnettua, että fyssarit ja osteopaatit tietävät suositella sitä <3 tämä kurssi on täynnä, mutta 24.9. aloituskurssilla on vielä tilaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *